070 720 02 02

Cap of geen Cap

In de workshop Cap of geen Cap richten we ons op het ontwikkelen van kritisch denkvermogen en mediawijsheid in de digitale wereld. Deze workshop is essentieel voor iedereen die actief is op het internet en wil leren hoe je betrouwbare informatie kunt onderscheiden van misinformatie. Hier zijn enkele kernpunten die je zult leren:

  • Het identificeren van betrouwbare bronnen en het verifiëren van informatie.
  • Begrijpen hoe misinformatie zich verspreidt en waarom het overtuigend kan zijn.
  • Strategieën ontwikkelen voor kritisch online lezen en het stellen van de juiste vragen bij het tegenkomen van nieuwe informatie.

De digitale wereld is complex en voortdurend in ontwikkeling, met een overvloed aan informatie die niet altijd accuraat of betrouwbaar is. In deze workshop leer je de vaardigheden die nodig zijn om kritisch te navigeren door de hoeveelheid informatie die dagelijks op ons afkomt. We zullen de psychologie achter nepnieuws en desinformatie verkennen, inclusief waarom bepaalde verhalen aantrekkelijker of geloofwaardiger lijken dan andere.

Elke workshop bij De Jonge Ooievaar is zorgvuldig samengesteld om jou te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om met vertrouwen en zelfbewustzijn door het leven te gaan. Onze workshops bieden een unieke kans voor persoonlijke ontwikkeling, zelfontdekking, en het opbouwen van waardevolle relaties. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een rijker en meer verbonden leven.

Aanmelden voor : Cap of geen Cap

Leave this field blank
Cap of geen Cap

Wat Maakt Ons Uniek?

  Interactieve Weerbaarheidsworkshops
  Mentorschapsprogramma
  Digitale Connectiviteitsplatform
  Gemeenschapsinitiatieven