070 720 02 02

Digitaal Sterk: Privacy in de Pixelwereld

Navigeer veilig en bewust door de digitale wereld met deze tweedelige workshop. Je zult leren over:

  • Het belang van online privacy en hoe je je digitale voetafdruk kunt beheren.
  • Technieken voor het kritisch evalueren van informatie en het herkennen van desinformatie.
  • Strategieën voor veilig internetgebruik en het beschermen van persoonlijke gegevens.

In het eerste deel, Privacy in de Pixelwereld, duiken we in de beginselen van digitale veiligheid en privacy. Je leert hoe je persoonlijke informatie online kunt beschermen en hoe je bewuste keuzes maakt over wat je deelt op sociale media. Het tweede deel, Cap of geen Cap, focust op mediawijsheid en het vermogen om feiten van fictie te onderscheiden in het tijdperk van informatieoverload. Door praktijkgerichte oefeningen en discussies, ontwikkel je de vaardigheden om kritisch en veilig te navigeren in de online wereld.

Elke workshop bij De Jonge Ooievaar is zorgvuldig samengesteld om jou te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om met vertrouwen en zelfbewustzijn door het leven te gaan. Onze workshops bieden een unieke kans voor persoonlijke ontwikkeling, zelfontdekking, en het opbouwen van waardevolle relaties. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een rijker en meer verbonden leven.

Elke workshop bij De Jonge Ooievaar is zorgvuldig samengesteld om jou te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om met vertrouwen en zelfbewustzijn door het leven te gaan. Onze workshops bieden een unieke kans voor persoonlijke ontwikkeling, zelfontdekking, en het opbouwen van waardevolle relaties. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een rijker en meer verbonden leven.

Aanmelden voor : Digitaal Sterk: Privacy in de Pixelwereld

Leave this field blank
Digitaal Sterk: Privacy in de Pixelwereld

Wat Maakt Ons Uniek?

  Interactieve Weerbaarheidsworkshops
  Mentorschapsprogramma
  Digitale Connectiviteitsplatform
  Gemeenschapsinitiatieven